Grillafton på Laholmen

Vår grillbuffé på en oslagbar plats – mitt i stan med en bedårande utsikt över Kosterhavet. Vi tänder på grillen och dukar fram vällagade tillbehör och rätter, skapade från endast de finaste råvarorna.

Att cykla är ett trevligt nöje som passar de flesta. Ön är så gott som bilfri och grusvägarna du rullar fram på är fina. Båten vi chartrar avgår precis nedanför hotellet och efter en skön båttur på ca 45 minuter över Kosterfjorden lägger båten till vid bryggan på Långagärde där cykeluthyrningen ligger alldeles intill. Hoppa på din cykel och låt sedan däcken rulla fram längs grusvägarna i din egen takt. Ta ett stopp vid Valfjäll som har den högsta utsiktsplatsen på Sydkoster. Ta dig upp för de 101 trappstegen och där väntar en fantastisk utsikt över Kosteröarna och arkipelagen. Efter stoppet cyklar du vidare till bryggan vid Ekenäs hamn där båten hämtar på avtalad tid.

Önskar du förtäring på båten, "Take away påse” eller kanske en härlig middag på en av våra samarbetsrestauranger på Sydkoster så fixar vi självklart detta!