Restaurang & Loungebar

Välkommen till oss! En plats fylld av passion och genuina smaker.

VÅR RESTAURANG & VÅRT KÖK

Vårt team av kockar med olika bakgrunder delar den gemensamma kärleken för vällagad mat. Vi strävar alltid efter att använda högkvalitativa råvaror och föredrar ekologiska och miljömärkta produkter för att minska vår påverkan på miljön. Vi är stolta över att laga det mesta från grunden och följer en noggrann tillagningsprocess för att uppnå det slutliga resultatet. Vi tror på att erbjuda våra gäster unika och genuina smaker av hemlagad mat.

En av våra råvaror är tång från vår egen odling i havet utanför Grebbestad, vilket möjliggörs genom vårt deltagande i projektet My SeaFarm. I detta projekt tillsammans med andra restauranger i Sverige, får vi möjligheten att säkra tillgången på förstklassiga råvaror. Projektets leds av Nordic SeaFarm som ansvarar för odlingen och skörden.

Läs mer om vårt samarbete med Nordic SeaFarm här

Vi kombinerar tången med andra noggrant utvalda råvaror för att skapa spännande och nya smakkombinationer.

Just våren bjuder på säsongprimörer med tillgång till färsk tång, men vi använder även denna råvara i torkad form under resten av året.

Vårt konditori- En annan stolthet för oss. Våra fantastiska desserter har blivit väl kända över hela Västkusten. Vår konditoriavdelning har byggts upp under de senaste 10 åren, en del tack vare vår kökschef David Vidal som är välkänd i matlagningsvärlden. David är en ledare som sprider stor passion för mat, glädje och konstant letande av perfektion för hela teamet!

Vi tror att matupplevelsen handlar om mer än bara smaken – det handlar om att känna sig välkommen och hemma hos oss.

Restaurangen ingår i nätverket Smaka på Västsverige. Nätverket samlar företag som i nära samarbete med lokala producenter erbjuder västsvenska matupplevelser baserade på säsongsbetonade lokala råvaror.

För mer info om menyer och annat spännande i restaurangen tryck på undermenyerna här på sidan.