Aktuella erbjudanden

Höstlovsmys

Unna dig och familjen lite extra lyx under höstlovet med skön avkoppling och härligt familjemys till extra bra priser som blir bättre ju längre du stannar. Och varför inte ta tillfället i akt och ta med familjen på en uppfriskande båtluff till Kosteröarna?

Prisexempel familj per natt
1992 SEK
Läs mer

Vinterkonferens

Det är något speciellt med att vinterkonferera i Bohuslän. Kanske är det de salta vindarna, det otämjda havet eller den skiftande färgen på himlen som sätter fart på hjärncellerna. Boka vårt  vinterkonferenserbjudande, självklart anpassat efter rådande Covid 19 situation. 

Pris per person i dubbelrum från
1345 SEK
Läs mer

Dessertkurs med David Vidal

Den 1-2 december har vi åter igen möjligheten att erbjuda en fantastisk kurs i att skapa desserter i världsklass tillsammans med vår fantastiske pastry chef David Vidal.

Tvådagars kurs med logi i enkelrum
4990 SEK
Läs mer

The Christmas experience

2020 betyder nytänkande för oss och vi byter ut vårt traditionella julbord med magiska rätter, dofter, smaker och intryck som serveras som en fyrarätters middag sittande vid bord, där stort fokus ligger på trygghet och service.

Pris per person i dubbelrum från
1595 SEK
Läs mer

Stickningshelg i Strömstad

Angoragarnets ägare Pernille Silfverberg bjuder åter igen in till Historiskt event om Bohus stickning och kurs i Stickning hos oss på Scandic Laholmen den 13-15 november. Ta chansen att lära dig mer om detta unika hantverk med fantastiskt boende vid Kosterhavet

Dubbelrum 2 nätter per person
2895 SEK
Läs mer

Hummerfiske

Häng med på hummerfiske!
Varje lördag i oktober, går M/S Sara ut till havs för ett spännande fiskeäventyr och jakten på havets svarta guld. Passa på att ta del av äventyret och boka vårt hummerfiskepaket. 

Dubbelrum per person från
2640 SEK
Läs mer

Hummerkonferens

Kombinera ditt möte med en hummerfisketur i Kosterhavet och ge ditt gäng en oförglömlig upplevelse där ni får vara med om den spännande jakten på havets svarta guld. På kvällen njuter ni av en härlig fyrarätters meny baserad på hummern ni just fångat.

Pris per person i dubbelrum från
3240 SEK
Läs mer

Konferenspaket

Möten och konferenser är en viktig investering för alla företag och verksamheter. På Laholmen har vi genomfört många åtgärder med anledning av Covid 19 för att du som konferensgäst hos oss ska känna dig  trygg och säker.

Pris per person i dubbelrum från
1445 SEK
Läs mer

Golfpaket

Packat och klart för golf! Vi har sedan lång tid tillbaka nära samarbete golfbanorna i närheten och vi arrangerar, bokar och löser allt du behöver för en perfekt dag på banan.  

Pris per person i dubbelrum från
1745 SEK
Läs mer

Vandra på Koster

Finns det något härligare än att upptäcka naturen till fots under en vandringstur? Andas in den friska havsluften och uppleva lugnet vid Kosterhavet med trevligt sällskap.

Pris per person i dubbelrum
1495 SEK
Läs mer