Aktuella erbjudanden

Tårtor för take away

Laholmens egen pastrychef David Vidal, är väl känd i hela världen för sina fantastiska tårtor, desserter, praliner och skapelser av choklad. Nu har vi den stora glädjen att erbjuda beställning av hans fantastiska tårtor för take away. 

Pris från
335 SEK
Läs mer

Vandra på Koster

Finns det något härligare än att upptäcka naturen till fots under en vandringstur? Andas in den friska havsluften och uppleva lugnet vid Kosterhavet med trevligt sällskap.

Pris per person i dubbelrum
1495 SEK
Läs mer

Sportlovsmys

Unna dig och familjen lite extra lyx under sportlovet med skön avkoppling och härligt familjemys till extra bra priser som blir bättre ju längre du stannar. Och varför inte ta tillfället i akt och ta en uppfriskande vinterbåtluff till Kosteröarna?  

Prisexempel familj per natt
1832 SEK
Läs mer

Vinterkonferens

Det är något speciellt med att vinterkonferera i Bohuslän. Kanske är det de salta vindarna, det otämjda havet eller den skiftande färgen på himlen som sätter fart på hjärncellerna. Boka vårt  vinterkonferenserbjudande, självklart anpassat efter rådande Covid 19 situation. 

Pris per person i dubbelrum från
1345 SEK
Läs mer

Konferenspaket

Möten och konferenser är en viktig investering för alla företag och verksamheter. På Laholmen har vi genomfört många åtgärder med anledning av Covid 19 för att du som konferensgäst hos oss ska känna dig  trygg och säker.

Pris per person i dubbelrum från
1445 SEK
Läs mer

Kosterpaket

Kombinera din vistelse med en båtluff i Kosterhavet och ett besök på underbara Kosteröarna. Så enkelt och smidigt när du bor hos oss, Kosterbåtarna avgår precis nedanför hotellet.

Pris per person i dubbelrum från
1495 SEK
Läs mer