Aktuella erbjudanden

Höstlovsmys

Unna dig och familjen lite extra lyx under höstlovet med skön avkoppling och härligt familjemys till extra bra priser som blir bättre ju längre du stannar. Och varför inte ta tillfället i akt och ta med familjen på en uppfriskande båtluff till Kosteröarna?

Prisexempel familj per natt
1992 SEK
Läs mer

Vandra på Koster

Finns det något härligare än att upptäcka naturen till fots under en vandringstur? Andas in den friska havsluften och uppleva lugnet vid Kosterhavet med trevligt sällskap.

Pris per person i dubbelrum
1495 SEK
Läs mer

Hummerfiske

Häng med på hummerfiske!
Varje lördag i oktober, går M/S Sara ut till havs för ett spännande fiskeäventyr och jakten på havets svarta guld. Passa på att ta del av äventyret och boka vårt hummerfiskepaket. 

Dubbelrum per person från
2640 SEK
Läs mer

Stickhelg i Strömstad

Angoragarnets ägare Pernille Silfverberg bjuder in till Historiskt event om Bohus stickning och kurs i Stickning hos oss på Scandic Laholmen den 25-27 september. Ta chansen att lära dig mer om detta unika hantverk med fantastiskt boende vid Kosterhavet

Dubbelrum 2 nätter per person
2695 SEK
Läs mer

Hummerkonferens

Kombinera ditt möte med en hummerfisketur i Kosterhavet och ge ditt gäng en oförglömlig upplevelse där ni får vara med om den spännande jakten på havets svarta guld. På kvällen njuter ni av en härlig fyrarätters meny baserad på hummern ni just fångat.

Dubbelrum per person från
3240 SEK
Läs mer

Konferenspaket

Möten och konferenser är en viktig investering för alla företag och verksamheter. På Laholmen har vi genomfört många åtgärder med anledning av Covid 19 för att du som konferensgäst hos oss ska känna dig  trygg och säker.

Pris per person i dubbelrum från
1445 SEK
Läs mer

Golfpaket

Packat och klart för golf! Vi har sedan lång tid tillbaka nära samarbete golfbanorna i närheten och vi arrangerar, bokar och löser allt du behöver för en perfekt dag på banan.  

Pris per person i dubbelrum från
1745 SEK
Läs mer

Kosterpaket

Kombinera din vistelse med en båtluff i Kosterhavet och ett besök på underbara Kosteröarna. Så enkelt och smidigt när du bor hos oss, Kosterbåtarna avgår precis nedanför hotellet.

Pris per person i dubbelrum från
1495 SEK
Läs mer