Tårtor för take away

335 SEK
Laholmens egen pastrychef David Vidal, är väl känd i hela världen för sina fantastiska tårtor, desserter, praliner och skapelser av choklad. Nu har vi den stora glädjen att erbjuda beställning av hans fantastiska tårtor för take away. Passa på att fira födelsedag, högtider eller helt enkelt dig själv för att du är så bra!

I Davids tårtmeny återfinner ni ett helt gäng med fantastiskt goda tårtor att välja mellan: 

  1. Hallon, yuzu, Dulcey 
  2. Mörk choklad, hasselnöt, kaffe
  3. Vit choklad, passionsfrukt, mango, kokos (glutenfri)
  4. Päron, mjölkchoklad, hasselnötter (gluten och laktosfri)

Pris: 6-8 bitar 375 SEK , 10-12 bitar 575 SEK   

Bröllopstårta! Önskemål av färg, smak, utseende. Ni möter med vår köksmästare David Vidal. Avsmakning av vald tårta ingår. Kostnad 75 SEK per bit

För beställning eller mer information, ring oss på 0526-19700 eller sänd en mail till laholmen@laholmen.se. Beställning önskas senast två dagar innan. 

David Vidal kommer ursprungligen från Malta och har studerat vid Institute of Tourism studies och år 2003 tävlade han i Junior worlds cup för Malta och flyttade sedan till Sverige 2005. David arbetar hos oss på Laholmen som senior souschef med ansvar över bakverk och desserter. År 2018 var han medlem i Culinary team West of Sweden och fick en hedrande silvermedalj i Culinary world cup i Luxemburg. Med över 400.000 följare på Instagram har han blivit en stor influencer världen över och håller kurser i alla världsdelar.

Skicka förfrågan

Skicka en förfrågan här