DESSERTKURS MED DAVID VIDAL

4795 SEK
Den 2 & 3 oktober har vi åter igen möjligheten att erbjuda en fantastisk kurs i att skapa desserter i världsklass tillsammans med vår duktiga köksmästare och pastry chef David Vidal.

Kursen erbjuder genomgång av grunder och tekniker inom tårtor, tarteletter och bakelser. Här kommer du få se och lära dig, hur du tillverkar mousser och texturer med höga smaker i fokus. Med högkvalitativa råvaror kommer du även få lära dig hur man tempererar choklad och gör chokladdekor.

Tvådagars kurs med övernattning inkl kursmaterial, två luncher och en trerätters middag.
Pris per person i enkelrum: 5295 SEK
Pris per person i dubbelrum: 4795 SEK 

David Vidal kommer ursprungligen från Malta och har studerat vid Institute of Tourism studies. År 2003 tävlade han i Junior Worlds Cup för Malta och flyttade sedan till Sverige 2005. Här började han arbeta på Scandic Laholmen i Strömstad och blev efter kort tid souschef och nu leder han köksteamet som köksmästare. År 2018 var han medlem i Culinary team west of Sweden och fick en hedrande silver medalj i Culinary world cup i Luxemburg. Med sina över 400.000 följare på Instagram har han blivit  en stor influencer världen över och håller i kurser i alla världsdelar. Följ honom på Instagram: @vidal31

Kontakta oss på booking@laholmen.se och uppge dessertkurs med David Vidal.

Skicka förfrågan

Skicka en förfrågan här