Kosterpaket

1445 SEK
Kombinera din vistelse på Laholmen med en båtluff i vår vackra skärgård och ett besök på underbara Kosteröarna. Kosterbåtarna avgår enligt turlista precis nedanför hotellet och båtresan till Koster tar bara ca 45 minuter. Biljett till båten får du i vår reception när du checkar in.

Ta dig ut på äventyr på Kosteröarna, upptäck magiska smultronställen och härliga naturupplevelser vid havet. Hos oss njuter du av en kulinariskt matupplevelse där vårt köksteam lyfter fram de unika råvarorna från trakten. En perfekt kombo om ni frågar oss!

I detta erbjudande ingår:

  • Trerättersmiddag
  • Båtresa T/R Strömstad Koster
  • Övernattning i standadrum
  • Frukost

Pris per person i  standard dubbelrum från 1445 SEK  
Pris per person i standard enkelrum från 1855 SEK

Ps: När du är ute och vandrar kan det vara gott och praktisk att ta med sig en lunch to go!

Du kan köpa den hos oss och hämta den innan ni ger er ut i naturen! Se vår lunch to go meny här

Utanför Strömstad ligger de natursköna Kosteröarna och här finns fina vandringsmöjligheter i fantastisk natur. De två huvudöarna Nord- och Sydkoster är perfekta att upptäcka till fots längst stigar och markerade leder. Båten till Koster avgår precis nedanför hotellet och tar bara ca 30-40 min, beroende på vilken brygga du väljer att gå av på. 

På Sydkoster, som är den större av Kosteröarna, vandrar du i ett lummigt landskap med lövskog, blomsterrika strandängar och långa sandstränder med inbjudande bad. Omkring dig ligger Sveriges mest artrika havsområde, Kosterhavets nationalpark. Se info Vandra på Sydkoster 
Nordkoster erbjuder havsnära vandring i en dramatisk natur. Vandra över ljunghedar och genom små skogar till vidsträckta klapperstensfält och salta bad. Se info Vandra på Nordkoster

Boka paketet på tel +46 (0)526 19700, maila laholmen@laholmen.se eller fyll i formulär nedan

 

 

Skicka förfrågan

Skicka en förfrågan här