Kosterupplevelse med skaldjursnjutning

Från 1775 SEK
Skaldjur när de är som bäst! Höst är den absolut bästa tiden för att kunna njuta av färska skaldjur direkt från Kosterhavet. Kombinera din vistelse med ett besök på Kosteröarna och skaldjursnjutning hos oss.

Vårt hotell, beläget i hjärtat av Strömstad med Kosterhavet som närmsta granne, är den perfekta platsen för din vistelse i Strömstad och Kosteröarna. Kosterbåtarna avgår enligt turlista precis nedanför hotellet och båtresan till Koster tar bara ca 45 minuter. Biljett till båten får du i vår reception när du checkar in.

Ta er ut på äventyr i den vackra naturen och när ni kommer tillbaka till oss, njuter ni av en läcker skaldjursplateau! Vi samlar alla västkustens skaldjurs läckerheter med välsmakande tillbehör.

I detta paket ingår:

  • Båtresa T/R Strömstad-Koster
  • Skaldjursplateau med tillbehör 
  • Övernattning 
  • Stor frukostbuffé med omelettkock

Livemusik i loungen fredagar och lördagar

Pris per person i standard dubbelrum från 1775 SEK

Pris gäller från 1 sept tom 16 nov 2024

Ps: När du är ute och vandrar kan det vara gott och praktisk att ta med sig en lunch to go!

Du kan köpa den hos oss och hämta den innan ni ger er ut i naturen! Se vår lunch to go meny här

Utanför Strömstad ligger de natursköna Kosteröarna och här finns fina vandringsmöjligheter i fantastisk natur. De två huvudöarna nord- och sydkoster är perfekta att upptäcka till fots längst stigar och markerade leder. Båten till Koster avgår precis nedanför hotellet och tar bara ca 30-40 min, beroende på vilken brygga du väljer att gå av på. 

På Sydkoster, som är den större av Kosteröarna, vandrar du i ett lummigt landskap med lövskog, blomsterrika strandängar och långa sandstränder med inbjudande bad. Omkring dig ligger Sveriges mest artrika havsområde, Kosterhavets nationalpark. Se info Vandra på Sydkoster 
Nordkoster erbjuder havsnära vandring i en dramatisk natur. Vandra över ljunghedar och genom små skogar till vidsträckta klapperstensfält och salta bad. Se info Vandra på Nordkoster

Boka paketet mejla booking@laholmen.se eller fyll i formulär nedan

Skicka förfrågan

Skicka en förfrågan här