Dagenslunch

Dagenslunch på buffé, alltid vegetarisk alternativ. Med delikata sallader, dagens soppa och ett brett utbud av söta saker. Njuta av smakerna, miljön och den vackra utsikten.

Färska sallader, två olika varmrätter varje dag (alltid vegetariskt alternativ till fisk eller kött), dagens soppa, bröd och smör, kaffe och ett brett utbud av söta saker

Pris 245 SEK (halva priset för barn upp till 12 år)
Serveras mån-fre kl 11.30 - 14.30 samt lördag kl 12.00 - 15.00 

Vecka 12

Måndag 20/3

Stekt fläsk med raggmunk och lingon

Pasta med citron, ricotta, spenat, pinjenötter och parmesan

Tisdag 21/3

Kålpudding med gräddsås, kokt potatis, inlagd gurka och lingon

Sötpotatis- och quinoabiffar med örtyoghurt och rostade rotfrukter

Onsdag 22/3

Fisk- och skaldjursgratäng med gröna ärtor och dill

Vegetarisk lasagne med fetaost och soltorkade tomater
serveras med en syrlig kålsallad

Torsdag 23/3

Plommonspäckad fläskkarré med skysås, rostade rotfrukter
och kokt potatis

Thai grönsaksgryta med ris och koriander

Fredag 24/3

Stekt kycklinglårfilé med svamp, dragonsås och rostad potatis

Halloumi- och morotsfritters med grönsakscouscous
och asiatisk dressing

Lördag 25/3

Lasagne med rucola, tomat och rödlökssallad

Vegetarisk böngryta med vitlöksris serveras med örtcrème

 

Vecka 13

Måndag 27/3

Pasta med salsiccia, röd paprika, tomatsås och parmesan

Panerad blomkål med chilicrème och grönsakscouscous

Tisdag 28/3

Viltfärsbiffar med whiskeyskysås, kokt potatis och rårörda lingon

Pasta med rostade medelhavsgrönsaker, krämig tomatsås
och parmesan

Onsdag 29/3

Fisk- och skaldjursgryta med citron- och dillsås, gröna ärtor
och kokt potatis

Rödbetsbiffar med getostcrème, valnötter och stekt potatis

Torsdag 30/3

Helstekt fläskkotlett med honung och senapssås,
glaserade morötter och rostad potatis

Aubergine parmigiana med tomat- och mozzarellasallad

Fredag 31/3

Wallenbergare med gröna ärtor, potatispuré och skirat smör

Bakad spetskål, quinoa, rostade hasselnötter, brynt smör
och parmesan

Lördag 1/4

Sprödstekt torsk med remouladsås, haricots verts och kokt potatis

Kikärtsbiffar med ljummen couscoussallad och yoghurtdressing