Dagens lunch på buffé

Dagenslunch på buffé, alltid vegetarisk alternativ. Med delikata sallader, dagens soppa och ett brett utbud av söta saker. Njuta av smakerna, miljön och den vackra utsikten.

Färska sallader, två olika varmrätter varje dag (alltid vegetariskt alternativ till fisk eller kött), dagens soppa, bröd och smör, kaffe och ett brett utbud av söta saker.

Pris: 265 SEK (halva priset för barn upp till 12 år)

Måndag till fredag kl.11.30 - 14.30
Lördag kl. 12.00 - 15.00

Obs! Ingen dagens lunch på buffé från 30 juni till 9 aug. Start igen 11 aug 

Vecka 24

Måndag 9 juni

Pasta med salsiccia, aubergine, parmesan och tomatsås

Vegofärsbiffar med rivna morötter, chili och koriander, serveras med vitlöksris och mangosalsa

Tisdag 10 juni

Rimmad oxbringa med senapssås och rotmos

Krämig pasta med sparris, gröna ärtor, parmesan och pinjenötter

Onsdag 11 juni

Citron- och vitlökbakad kycklinglårfilé med rostad potatis, haricots verts och purjolök

Svampgryta med soltorkad tomat, dragon och bönor, serveras med ris

Torsdag 12 juni

Helstekt fläskkotlett med pepparsås och råstekt potatis

Cannelloni med svamp och ricotta

Fredag 13 juni

Pannbiff med gräddsås, inlagd gurka, lingon och kokt potatis

Vegetarisk chili med bönor och ris

Lördag 14 juni

Pocherad lax med gräslökshollandaise, gröna ärtor och kokt potatis

Panerad halloumi med grönsakscouscous och chiliyoghurt

 

Vecka 25

Måndag 16 juni

Coq au vin med morötter och kokt potatis

Stekta nudlar med tofu, cashewnötter, pak choi och sockerärtor

Tisdag 17 juni

Hoisin-glaserad fläsksida med wokade grönsaker och ris

Zucchini- och fetaostbiffar med tzatziki, kokt potatis och rostad paprika

Onsdag 18 juni

Kokt torsk med citronsås, sparris, ärtor och kokt potatis

Svamp bourguignon med syltlök, morötter och kokt potatis

Torsdag 19 juni

Fisk- och skaldjursgryta med tångaioli och kokt potatis

Pasta med tomatsås, chili, persilja, kapris och svarta oliver

Fredag 20 juni

Grillad flankstek med bearnaisesås och stekt potatis

Kikärtsgryta med spenat, tomat, gurkmeja, kokosmjölk, chili och ris

Lördag 30 juni

Helstekt fläskkotlett med grönpepparsås och potatisgratäng

Pasta med pesto, kronärtskocka, spenat och rostade hasselnötter