Dagens lunch på buffé

Dagenslunch på buffé, alltid vegetarisk alternativ. Med delikata sallader, dagens soppa och ett brett utbud av söta saker. Njuta av smakerna, miljön och den vackra utsikten.

Färska sallader, två olika varmrätter varje dag (alltid vegetariskt alternativ till fisk eller kött), dagens soppa, bröd och smör, kaffe och ett brett utbud av söta saker.

Pris: 265 SEK (halva priset för barn upp till 12 år)

Måndag till fredag kl.11.30 - 14.30
Lördag kl. 12.00 - 15.00

Obs! Ingen dagens lunch på buffé från 30 juni till 9 aug. Start igen 11 aug 

 

Vecka 19

Måndag 5 maj

Pannbiffar med kokt potatis, skysås, stekt lök och pressgurka

Ugnsbakad sötpotatis med kikärtor, fetaost, spenat och soltorkad tomatröra

Tisdag 6 maj

Pasta med parmesan och grädde serveras med panerad kycklingfilé

Krämig chili- och blomkålsgryta serveras med ris

Onsdag 7 maj

Dillbakad lax med stuvad potatis

Gnocchi med sparris, bladspenat och pinjenötter i en krämig citronsås

Torsdag 8 maj

Biffnudlar med grönsaker, koriander, jordnötter och lime

Gröna ärtbiffar med krossad örtpotatis och parmesancrème

Fredag 9 maj

Bouillabaisse med saffransaioli och vitlöksbröd

Citron-och ricottapasta med pinjenötter och bladspenat

Lördag 10 maj

Marinerad fläskfilé med ädelostsås, råstekt potatis och rotfrukter

Rostad spetskål med smörsås, parmesan, hasselnötter och potatispuré

 

Vecka 20

Måndag 12 maj

Schnitzel med råstekt potatis och kapris- och citroncrème

Italiensk bönragu med soltorkade tomater, parmesan och vitlöksbröd

 Tisdag 13 maj

Ugnsbakad kycklingfilé med ris, dragonsås och rostade grönsaker

Blomkålsbiffar med syrlig coleslaw och pärlcouscoussallad

Onsdag 14 maj

Panerad fisk med gröna ärtor, skirat smör och dillslungad potatis

Tortellini med bladspenat, hasselnötter och grönkål

Torsdag 15 maj

Lasagne med tomatsallad

Kikärtsgryta med rostade grönsaker och vitlöksris

Fredag 16 maj

Fläskkarré med tzatziki, rostad sallad på potatis, rotfrukter och fetaost

Parmesanbakad blomkål med pinjenötter, citroncrème och rostad potatis

Lördag 17 maj

Ugnsbakad torsk med krämig citron- och spenatsås, potatispuré och haricots verts

Sparrispasta med grönkålschips