Dagens lunch på buffé

Dagenslunch på buffé, alltid vegetarisk alternativ. Med delikata sallader, dagens soppa och ett brett utbud av söta saker. Njuta av smakerna, miljön och den vackra utsikten.

Färska sallader, två olika varmrätter varje dag (alltid vegetariskt alternativ till fisk eller kött), dagens soppa, bröd och smör, kaffe och ett brett utbud av söta saker.

Pris: 265 SEK (halva priset för barn upp till 12 år)

Måndag till fredag kl.11.30 - 14.30
Lördag kl. 12.00 - 15.00

Obs! Ingen dagens lunch på buffé från 30 juni till 9 aug. Start igen 11 aug 

 

Måndag 28 april

Panko-panerad kycklingfilé med jasminris, inlagd rödlök, chili och korianderkräm

Rödbetsbiffar med getostkräm, valnötter och stekt potatis

Tisdag 29 april

Rimmad oxbringa med senapssås och rotmos

Penne med broccoli, ädelostsås och pinjenötter

Onsdag 30 april

Kokt torsk med citronsås, kokt potatis, grön sparris och ärtor

Stekt polenta med sparris, gröna ärtor, hasselnötter, persilja, fetaost och citron crème

Torsdag 1 maj

Harissa-marinerad fläskkotlett med rostade kikärtor, paprika, rödlök och limekräm

Svampgryta med soltorkad tomat, dragon och bönor, serveras med ris

Fredag 2 maj

Lasagne med tomat och rödlökssallad

Kikärtsbiffar med örtyoghurt och grönsakscouscous

Lördag 3 maj

Tomatbakad sejfilé med pestosås och kokt potatis

Blomkålscurry med kikärtor och lime-doftande bulgur

Vecka 19

Måndag 5 maj

Pannbiffar med kokt potatis, skysås, stekt lök och pressgurka

Ugnsbakad sötpotatis med kikärtor, fetaost, spenat och soltorkad tomatröra

Tisdag 6 maj

Pasta med parmesan och grädde serveras med panerad kycklingfilé

Krämig chili- och blomkålsgryta serveras med ris

Onsdag 7 maj

Dillbakad lax med stuvad potatis

Gnocchi med sparris, bladspenat och pinjenötter i en krämig citronsås

Torsdag 8 maj

Biffnudlar med grönsaker, koriander, jordnötter och lime

Gröna ärtbiffar med krossad örtpotatis och parmesancrème

Fredag 9 maj

Bouillabaisse med saffransaioli och vitlöksbröd

Citron-och ricottapasta med pinjenötter och bladspenat

Lördag 10 maj

Marinerad fläskfilé med ädelostsås, råstekt potatis och rotfrukter

Rostad spetskål med smörsås, parmesan, hasselnötter och potatispuré