Dagens lunch på buffé

Dagenslunch på buffé, alltid vegetarisk alternativ. Med delikata sallader, dagens soppa och ett brett utbud av söta saker. Njuta av smakerna, miljön och den vackra utsikten.

Färska sallader, två olika varmrätter varje dag (alltid vegetariskt alternativ till fisk eller kött), dagens soppa, bröd och smör, kaffe och ett brett utbud av söta saker.

Pris: 265 SEK (halva priset för barn upp till 12 år)

Måndag till fredag kl.11.30 - 14.30
Lördag kl. 12.00 - 15.00

Vecka 46

Måndag 10 nov

Stekt fläsk med raggmunk och lingon

Cannelloni med ricotta och soltorkade tomater, rucola och tomatsallad

Tisdag 11 nov

Rigatoni med biff, svamp, valnötter och krämig ädelostsås

Zucchini- och fetaostbiffar med soltorkad tomatcrème och rostad potatis

Onsdag 12 nov

Fisk- och skaldjursgratäng

Indisk kikärtsgryta med blomkål, vitlöksyoghurt och ris

Torsdag 13 nov

Köttfärslimpa med gräddsås, inlagd gurka, lingonsylt och kokt potatis

Friterad blomkål med ljummen bulgursallad och myntayoghurt

Fredag 14 nov

Kryddad kycklinglårfilé med råstekt potatis, paprika, zucchini och harissamajo

Mexikansk böngryta med koriandercrème och ris

Lördag 15 nov

Krämig fiskgryta med saffransaioli och kokt potatis.

Pasta med gröna ärtor, vitlök, broccoli, parmesan och hasselnötter

 

Vecka 47

Måndag 17 nov 

Pasta med salsiccia, mozzarella, spenat och aubergine  

Bakad spetskål med potatispuré, grönkålschips, brynt smör och hasselnötter  

Tisdag 18 nov 

Högrevsgryta med fläsk, smålökar, morot och kokt potatis 

Filodegspaj med spenat, ricotta och fetaost  

Onsdag 19 nov 

Havets wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor och skirat smör 

Citron- och ricottapasta med friterad zucchini  

Torsdag 20 nov 

Yoghurtmarinerad kycklingfilé med rostad potatis, dill- och fetaostkräm 

Svampragu med dragonbulgur och svartkål  

Fredag 21 nov 

Fläskytterfilé med krämig svampsås och råstekt potatis 

Rostade rotfrukter, fetaost, rotselleripuré, svartkål och örtdressing 

Lördag  22 nov 

Bakad lax med dillslungad potatis, spenatsås och broccoli 

Rostad blomkål med honung, mandel oc parmesan serveras med vitlöksdressing och ris