Dagens lunch på buffé

Dagenslunch på buffé, alltid vegetarisk alternativ. Med delikata sallader, dagens soppa och ett brett utbud av söta saker. Njuta av smakerna, miljön och den vackra utsikten.

Färska sallader, två olika varmrätter varje dag (alltid vegetariskt alternativ till fisk eller kött), dagens soppa, bröd och smör, kaffe och ett brett utbud av söta saker.

Pris: 265 SEK (halva priset för barn upp till 12 år)

Måndag till fredag kl.11.30 - 14.30
Lördag kl. 12.00 - 15.00

Vecka 42

Måndag 13 okt

Benfri fläskkotlett med savojkål, äpple, skysås och rostad potatis

Sötpotatis-och quinoabiffar med örtyoghurt och rostade rotfrukter

Tisdag 14 okt

Panko- och sesampanerad kycklingfilé med wokade grönsaker, ris och limecrème

Pasta med rostade kronärtskockor, soltorkade tomater, parmesan och hasselnötter

Onsdag 15 okt

Boeuf bourguignon med potatispuré

Nudelwok med broccoli, tofu, cashewnötter, pak choi och salladslök

Torsdag 16 okt

Fisk- och skaldjursgryta med morötter, kokt potatis, dill och gröna ärtor

Indisk kikärtsgryta med blomkål, vitlöksyoghurtsås och ris

Fredag 17 okt

Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor och lingon

Grillad polenta, stekt svamp, fetaost, dragondressing och rostade hasselnötter

Lördag 18 okt

Lasagna med tomat- och rödlökssallad

Chili sin carne med koriandercrème och ris

 

Vecka 43

Måndag 20 okt

Fiskburgare med dill och romsås, kokt potatis

Penne med spenat, rostad vitlök och champinjoner

Tisdag 21 okt

Rimmad oxbringa med senapssås och rotmos

Kikärtsbiffar med vitlöksyoghurt och grönskascouscous

Onsdag 22 okt

Pocherad lax med gräslökshollandaise, kokt potatis och morötter

Bakad spetskål med smashed potatis, fetaost och syrlig gurksallad

Torsdag 23 okt

Marinerad fläskfilé med ädelostsås, råstekt potatis och rotfrukter

Rigatoni med linsbolognese och parmesan

Fredag 24 okt

Fetaostbiffar med tzatziki, rostad potatis och medelhavsgrönsaker

Svampgryta med soltorkad tomat, dragon och bönor, serveras med ris

Lördag 25 okt

Ugnsbakad kycklingfilé med ris, dragonsås och rostade grönsaker

Blomkålscurry med kikärtor och lime-doftad bulgur