Dagens lunch på buffé

Dagenslunch på buffé, alltid vegetarisk alternativ. Med delikata sallader, dagens soppa och ett brett utbud av söta saker. Njuta av smakerna, miljön och den vackra utsikten.

Färska sallader, två olika varmrätter varje dag (alltid vegetariskt alternativ till fisk eller kött), dagens soppa, bröd och smör, kaffe och ett brett utbud av söta saker.

Pris: 265 SEK (halva priset för barn upp till 12 år)

Måndag till fredag kl.11.30 - 14.30
Lördag kl. 12.00 - 15.00

Vecka 45

Måndag 3 nov

Glaserad kycklinglårfilé med nudel wok

Sötpotatis-och quinoabiffar med koriander och limecrème, grönsakscouscous

Tisdag 4 nov

Viltfärsbiffar med svampsås, lingon och potatispuré

Sesampanerad tofu, glaserad i sriracha och honung med cashewnötter, grönsaker och ris

Onsdag 5 nov

Krämig biffgryta med skogssvamp, senap, dragon och kokt potatis

Vegetarisk lasagne med ricotta och friterad zucchini

Torsdag 6 nov

Plommonspäckad fläskkarré med timjansky, morötter och rostad potatis

Thailändsk grön curry med grönsaker, tofu, jordnötter och ris

Fredag 7 nov

Kycklingwok med broccoli, pak choi, cashewnötter och ris

Kiksärtsburgare med örtyoghurt och grönsaksbulgur

Lördag 8 nov

Pocherad lax med gräslök, sandefjördssås, haricot verts och kokt potatis

Grillad polenta med champinjoner, hasselnötter, persilja och fetaostcrème

 

Vecka 46

Måndag 10 nov

Stekt fläsk med raggmunk och lingon

Cannelloni med ricotta och soltorkade tomater, rucola och tomatsallad

Tisdag 11 nov

Rigatoni med biff, svamp, valnötter och krämig ädelostsås

Zucchini- och fetaostbiffar med soltorkad tomatcrème och rostad potatis

Onsdag 12 nov

Fisk- och skaldjursgratäng

Indisk kikärtsgryta med blomkål, vitlöksyoghurt och ris

Torsdag 13 nov

Köttfärslimpa med gräddsås, inlagd gurka, lingonsylt och kokt potatis

Friterad blomkål med ljummen bulgursallad och myntayoghurt

Fredag 14 nov

Kryddad kycklinglårfilé med råstekt potatis, paprika, zucchini och harissamajo

Mexikansk böngryta med koriandercrème och ris

Lördag 15 nov

Krämig fiskgryta med saffransaioli och kokt potatis.

Pasta med gröna ärtor, vitlök, broccoli, parmesan och hasselnötter