Konferenspaket hösten 2020

Våra gästers trygghet kommer alltid i första hand. På Laholmen har vi genomfört många åtgärder med anledning av Covid 19 för att du som gäst hos oss ska känna dig trygg och säker. Med anledning av detta har vi även gjort en del förändringar i våra konferenspaket.

I våra konferenspaket med övernattning ingår: 

Mötesrum där vi halverat antalet deltagare i lokalen för att kunna hålla minst en meters avstånd till varandra. Vi uppmanar varje deltagare att hålla avstånd och att sitta på samma stol i lokalen under hela vistelsen. Vi desinficerar alla bord, displayer, whiteboardpennor och kablar och handdesinfektion finns tillgänglig i alla lokaler. Projektor och gratis wifi finns i samtliga lokaler.

Under mötesdagen finns fri tillgång till kaffe/the och isvatten i eller i anslutning till lokalen.

Morning break serveras kl 09-11 och Tastebreak kl 14-16, energigivande, nyttiga och välsmakande godsaker dukas upp i lokalen eller i anslutning till den. 

Istället för lunchbuffé serveras en tvårätters lunch bestående av dagens varmrätt, dessert, isvatten samt kaffe.

På kvällen serveras en trerätters middag som är komponerad av vårt kreativa köksteam där råvarorna som används är baserade på säsong

Frukosten serveras vid ditt bord i restaurangen, vi har ingen buffé. Du får en frukosttallrik som bas och därefter beställer du din omelett, bacon, pannkaka, yoghurt, musli eller vad som önskas från vår frukostmeny.