Hybridmöte

Vi erbjuder plug ’n play-lösningar som lämpar sig för grupper på max 15 personer fysiskt på plats i kombination med deltagare på distans som ansluter digitalt. Plug ’n play innebär att vi har användarvänlig utrustning och teknik som är enkel att ansluta till och som levererar hög ljud- och bildkvalitet. Ni ”pluggar” bara in er och streamar ut bild och ljud till övriga deltagare som ansluter via länk.

Exempelvis via Teams eller Zoom

Vår teknik är speciellt anpassad för digitala möten och för att du ska uppleva samma ljudkvalitet oavsett om du är på plats eller på länk. Konferenskamera med vidvinkel och HD-upplösning. Mikrofonhögtalare med inbyggt system som fokuserar på rösten som talar och eliminerar missljud vilket ger en kristallklar ljudkvalitet för motparten i samtalet.

Under mötesdagen finns fri tillgång till kaffe, te och isvatten, i eller i anslutning till lokalen. Det ingår dagenslunch med två olika varmrätter på buffé, färska sallader, dagens soppa och olika desserter samt kaffe.

Morning break kl 09-11 och Afternoon break kl 14-16, energigivande, nyttiga och välsmakande godsaker som serveras på bricka, i eller i anslutning till lokalen

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Mail: booking@laholmen.se

Tel. +46 (0) 526 19710