Vandra på Koster

1495 SEK
Finns det något härligare än att upptäcka naturen till fots under en vandringstur? Andas in den friska havsluften och uppleva lugnet vid Kosterhavet med trevligt sällskap.

Utanför Strömstad ligger de natursköna Kosteröarna och här finns fina vandringsmöjligheter i fantastisk natur. De två huvudöarna Nord- och Sydkoster är perfekta att upptäcka till fots längst stigar och markerade leder. Båten till Koster avgår precis nedanför hotellet och tar bara ca 30-40 min, beroende på vilken brygga du väljer att gå av på. 

På Sydkoster, som är den större av Kosteröarna, vandrar du i ett lummigt landskap med lövskog, blomsterrika strandängar och långa sandstränder med inbjudande bad. Omkring dig ligger Sveriges mest artrika havsområde, Kosterhavets nationalpark. Se info Vandra på Sydkoster 
Nordkoster erbjuder havsnära vandring i en dramatisk natur. Vandra över ljunghedar och genom små skogar till vidsträckta klapperstensfält och salta bad. Se info Vandra på Nordkoster

I Laholmens vandringspaket på Koster ingår övernattning med frukostbuffé, en trerätters middag komponerad av vårt kreativa köksteam samt en båtresa t/r Strömstad-Koster.  

Pris per person i dubbelrum från 1495 SEK
Enkelrum: + 450 SEK


Båtbiljett och tidtabell till Kosterbåtarna får du i receptionen när du checkar in.
Eftersom det är begränsat med möjligheter för mat på Koster under lågsäsong finns möjlighet att köpa ryggsäck med matsäck hos oss mot en förbeställning. 

Tidtabell Kosterbåten 

Mer information om Kosteröarna

Boka på telefon +46 (0)526 19700 eller eller via formuläret nedan. 

Önskar du fler tips på vandringsmöjligheter i i Strömstad och Bohuslän kika in på länkarna nedan:

Vandringsturer i Strömstads kommun (vastsverige.com)

Vandring - Vandra i Västsverige - Hitta din favoritled (vastsverige.com)

Skicka förfrågan

Skicka en förfrågan här