Vandra på Koster

1545 SEK
Finns det något härligare än att upptäcka naturen till fots under en vandringstur? Andas in den friska havsluften och uppleva lugnet vid Kosterhavet med trevligt sällskap.

Utanför Strömstad ligger de natursköna Kosteröarna och här finns fina vandringsmöjligheter i fantastisk natur. De två huvudöarna Nord- och Sydkoster är perfekta att upptäcka till fots längst stigar och markerade leder. Båten till Koster avgår precis nedanför hotellet och tar bara ca 30-40 min, beroende på vilken brygga du väljer att gå av på. 

På Sydkoster, som är den större av Kosteröarna, vandrar du i ett lummigt landskap med lövskog, blomsterrika strandängar och långa sandstränder med inbjudande bad. Omkring dig ligger Sveriges mest artrika havsområde, Kosterhavets nationalpark.
Se info Vandra på Sydkoster 
Nordkoster erbjuder havsnära vandring i en dramatisk natur. Vandra över ljunghedar och genom små skogar till vidsträckta klapperstensfält och salta bad.
Se info Vandra på Nordkoster

I Laholmens Kosterpaket ingår övernattning med vår fina frukost som du får serverad vid bordet, en trerätters middag komponerad av vårt fantastiska köksteam samt båtresa t/r Strömstad-Koster. 

Pris per person i dubbelrum från 1545 SEK 

Båtbiljett och tidtabell till Kosterbåtarna får du i receptionen när du checkar in.

Tidtabell Kosterbåten

Boka på telefon +46 (0)526 19700 eller eller via formulär nedan

Skicka förfrågan

Skicka en förfrågan här