Skärgårdstur - med smak av havskräftor

Vi lämnar hamn för en uppfriskande båtresa genom den bohuslänska skärgården. Efter ca en timme angör vi bryggan på ön Furholmen där kräftkoken står redo för att ta emot dagsfärska havskräftor för kokning. Havskräftor är goda året om men när höstens salta vindar drar in smakar de som allra bäst. När kräftan är klar och har svalnat lite, äter vi den ljummen och upplever den himmelska smaken. Båtresan tillbaka till hotellet tar ca 10 min och där väntar en god middag i restaurangen och skönt chill i vår mysiga lounge.



 

 

Konferenserbjudande 15/9- 15/12 2019

Budgetmöte vid Kosterhavet

Från 1445 p p
När det är dags för höstens budgetarbete och det krävs att få arbeta ostört och fokuserat, kan det kännas skönt att få lämna kontoret och byta arbetsplats några dagar. Oavsett vem som vinner dragkampen eller hur väl ni kommer överens om budgeten, så är det ett toppentillfälle att åka iväg med ditt team till en härlig och kreativ miljö under denna arbetsperiod. Vi erbjuder moderna mötesrum, lyhörd service, matupplevelser i toppklass i en inspirerande miljö med Kosterhavet utanför fönstret. Ni håller mötet - vi ordnar resten! Läs mer
Konferenserbjudande 2/9- 3/11 2019

Skaldjurskonferens

Från 1845 SEK p p
Skaldjuren har sin bästa tid under vår och höst då de smakar som allra bäst och på Laholmen sätter vi en ära i att servera det bästa havet har att erbjuda. Under perioden 2/9 - 2/11 har vi det stora nöjet att erbjuda dig och dina kollegor ett lyxigt konferenspaket där ni på kvällen njuter av världens bästa skaldjur! Läs mer
Erbjudande 1/10- 2/10 2019

Dessertkurs med David Vidal

Tvådagars kurs med logi: 4.990 SEK p p
Äntligen har vi möjligheten att erbjuda en kurs i att skapa desserter av världsklass tillsammans med vår fantastiske pastry chef David Vidal här på Scandic Laholmen. Kursen erbjuder genomgång av grunder och tekniker inom tårtor, tarteletter och bakelser. Du kommer få se och lära dig hur du tillverkar mousser och texturer med höga smaker i fokus. Du kommer även att få lära dig hur du, med högkvalitativa råvaror, tempererar choklad och gör chokladdekor. Läs mer